Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Konkurs “Moja łączność z naturą”

PreviousPage 19 of 23Next

Daniela Ż. "Praca plastyczna przedstawia piękno natury i życie jego mieszkańców, czyli owadów, które towarzyszą nam podczas długich spacerów. Są inspiracją do twórczych poszukiwań piękna."

Dodane pliki:
  • Daniela-Z.jpg

Aleksandra R. "Jesienna rzeka."

Dodane pliki:
  • Aleksandra-R.jpg

Izabela C. ""Błękitne oko" to tytuł pracy malarskiej na płótnie.
Pejzaż z górami w tle nawiązuje do mojej podróży, podczas których odkrywam niezwykłe piękno barw.
Kocham podróże i sztukę, to sprawia, że mój świat jest ciekawy i twórczy."

Dodane pliki:
  • Izabela-C.jpg

Barbara R. "Sztuka jest moja pasja, to podróż, która trwa i nigdy się nie kończy. Obraz "Maki" jest szczególnie dla mnie bliski. Bogactwo piękna natury kwiatów polnych sprawia, że jestem szczęśliwa."

Dodane pliki:
  • Barbara-R.jpg

Agata B. ""Wola życia" to tytuł fotografii którą wykonałam tuż obok pracowni malarskiej. Dmuchawiec którego piękno zachwyca wyrasta pomimo trudności wynikających z miejsca w którym żyje... rdzawych industrialnych schodów.
Niezwykłe piękno natury."

Dodane pliki:
  • Agata-B.jpg

Karolina Ś. "Praca została wykonana farbami akrylowymi i kredkami. Tytuł ,, Uroda tego, co najbardziej kocham..""

Dodane pliki:
  • Karolina-S.jpg

Jarosław S. ""Jesienna przygoda" to tytuł pracy malarskiej, którą prezentuję na konkurs. Opowiada o spotkaniu oko w oko z dostojnym mieszkańcem lasu, w którego tle rozpościera się jesienna paleta barw zachwycająca kolorami.
Uwielbiam naturę i chętnie ją maluję."

Dodane pliki:
  • Jaroslaw-S.jpg

Anna B. "Rysunek wykonany techniką mieszaną - kreska, akwarela, marker. Przedstawia scenkę - czas spędzany każdego dnia wakacji z mamą w ogródku w basenie ogrodowym. W otoczeniu kwiatów, ptaków i chmur. Z prawej - na huśtawce - koleżanki z klasy, które przyszły z wizytą. Autorka uwielbia swój ogródek, w którym spędza najwięcej czasu."

Dodane pliki:
  • Anna-B.jpg

Martyna K. "Praca plastyczna wykonana techniką mieszaną, wielokolorową - pastelą, kredką, markerem. Przedstawia autorkę w pozycji klęczącej - wąchającą kwiaty w swoim ogrodzie przed domem. Koleżanki Anna i Milena bawią się skacząc na trampolinie. Niebo jest gradientowo niebieskie, a pod nogami świeżo skopana ziemia. Autorka zaprasza często koleżanki do swojego ogrodu."

Dodane pliki:
  • Martyna-K.jpg

Piotr B. "Z naturą można łączyć się na wiele sposobów. Można ją podziwiać, obserwować, słuchać jej, uczyć się o niej, a także angażować się w działania na rzecz ochrony środowiska. Wszystko to pozwala na głębsze zrozumienie i szacunek do przyrody, a także bardzo dobrze wpływa na człowieka. Właśnie o tym jest mój film."

https://youtu.be/D6ygB08vl0c

PreviousPage 19 of 23Next
Skip to content