Konkurs “Moja łączność z naturą”
Cytat z admin data 13 listopada, 2024, 4:50 pmDarja S. "Dla mnie człowiek jest bezpośrednio związany z naturą. Głównym przykładem jest wpływ otoczenia na moje samopoczucie i emocje."
Darja S. "Dla mnie człowiek jest bezpośrednio związany z naturą. Głównym przykładem jest wpływ otoczenia na moje samopoczucie i emocje."
Cytat z admin data 13 listopada, 2024, 4:52 pmOliwia G. "Dzięki Internetowi i multimediom mogę poznawać przyrodę całego świata w każdej wolnej chwili."
Oliwia G. "Dzięki Internetowi i multimediom mogę poznawać przyrodę całego świata w każdej wolnej chwili."
Dodane pliki:Cytat z admin data 13 listopada, 2024, 4:54 pmWojciech M. "Chyba chciała pogadać 🙂
Jak widać nie zawsze trzeba odganiać, przeganiać czy zabijać.. Nawet siedząc w kucki blisko ula, ba! całej pasieki, pszczoły nie są koniecznie zainteresowane tylko żądleniem. Ta robotnica podleciała, usiadła na mojej dłoni i "sprawdziła teren". To naprawdę przyjemne uczucie mieć takie małe stworzonko na swojej dłoni :)"
Wojciech M. "Chyba chciała pogadać 🙂
Jak widać nie zawsze trzeba odganiać, przeganiać czy zabijać.. Nawet siedząc w kucki blisko ula, ba! całej pasieki, pszczoły nie są koniecznie zainteresowane tylko żądleniem. Ta robotnica podleciała, usiadła na mojej dłoni i "sprawdziła teren". To naprawdę przyjemne uczucie mieć takie małe stworzonko na swojej dłoni :)"
Cytat z admin data 13 listopada, 2024, 5:11 pmAneta FK. ""Rozmowa z mewą"
Droga mewo, czy mogłabyś się odwrócić w drugą stronę, zdjęcie będzie lepsze? - fotograf
W tej samej chwili mewa posłusznien się obraca. "
Aneta FK. ""Rozmowa z mewą"
Droga mewo, czy mogłabyś się odwrócić w drugą stronę, zdjęcie będzie lepsze? - fotograf
W tej samej chwili mewa posłusznien się obraca. "
Cytat z admin data 13 listopada, 2024, 5:26 pmDaria W. "Kontakt z naturą mam na co dzień, ponieważ mieszkam blisko lasu i często uprawiam sporty na dworze. Uwielbiam również jeździć na rowerze po lesie czy chodzić tam na spacery z rodziną. Natura pomaga mi się zrelaksować i nabrać energii po męczącym dniu. Jednak kiedy nie jestem w pobliżu domu, widzę, jak miasto i zanieczyszczenia zaburzają ten kontakt. Mój obraz pokazuje, jak w dzisiejszych czasach trudno jest znaleźć prawdziwą harmonię z naturą, bo jest ona często zakłócona przez dym, brud i betonowe budynki."
Daria W. "Kontakt z naturą mam na co dzień, ponieważ mieszkam blisko lasu i często uprawiam sporty na dworze. Uwielbiam również jeździć na rowerze po lesie czy chodzić tam na spacery z rodziną. Natura pomaga mi się zrelaksować i nabrać energii po męczącym dniu. Jednak kiedy nie jestem w pobliżu domu, widzę, jak miasto i zanieczyszczenia zaburzają ten kontakt. Mój obraz pokazuje, jak w dzisiejszych czasach trudno jest znaleźć prawdziwą harmonię z naturą, bo jest ona często zakłócona przez dym, brud i betonowe budynki."
Dodane pliki:Cytat z admin data 13 listopada, 2024, 5:46 pmEmilia R. "Pracę przedstawia malowidło ścienne w gabinecie. Praca wykonana przeze mnie w formacie 2,3 x 2,55 m farbami akrylowymi. Przy takim tle można złapać łączność z naturą nawet podczas wykonywania pracy."
Emilia R. "Pracę przedstawia malowidło ścienne w gabinecie. Praca wykonana przeze mnie w formacie 2,3 x 2,55 m farbami akrylowymi. Przy takim tle można złapać łączność z naturą nawet podczas wykonywania pracy."
Dodane pliki:Cytat z admin data 15 listopada, 2024, 9:20 pmWeronika M. "Jestem uczennicą szkoły muzycznej i połączenie z naturą wyobrażam sobie wyłącznie przez muzykę, która potrafi ją malować i naśladować."
Weronika M. "Jestem uczennicą szkoły muzycznej i połączenie z naturą wyobrażam sobie wyłącznie przez muzykę, która potrafi ją malować i naśladować."
Dodane pliki:Cytat z admin data 15 listopada, 2024, 9:21 pmJoanna Z. "Moja łączność z naturą to chodzenie rankiem po chłodnej rosie skrzącej się w promieniach słońca.
Taki poranny spacer dodaje pozytywnej energii na cały dzień."
Joanna Z. "Moja łączność z naturą to chodzenie rankiem po chłodnej rosie skrzącej się w promieniach słońca.
Taki poranny spacer dodaje pozytywnej energii na cały dzień."
Cytat z admin data 15 listopada, 2024, 9:22 pmBożena N. ""W plenerze" to tytuł pracy malarskiej na płótnie.
To moje niezwykłe miejsce twórcze gdzie odkrywam barwy, faktury i przede wszystkim emocje które towarzyszą mi podczas malowania w plenerze."
Bożena N. ""W plenerze" to tytuł pracy malarskiej na płótnie.
To moje niezwykłe miejsce twórcze gdzie odkrywam barwy, faktury i przede wszystkim emocje które towarzyszą mi podczas malowania w plenerze."